Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Yine Black Shark 4 Pro Yine Xiaomi!

Dünyanın en güçlü Android telefonu unvanına sahip olan Black Shark 4 Pro yine AnTuTu listelerine damgasını vurdu. Şaşırmadık desek yeridir.

Akıllı telefon dünyasının üçüncü devi olan Xiaomi‘den yeni haberler var. 2021 yılında birbirinden güzel telefon modelleri ile adından söz ettiren şirket yine durulmuyor. Ülkemizde de oldukça sevilen Çinli telefon üreticisi, yine başarılara doymadı. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalar da dünyanın en güçlü Android telefon modellerinden bahsetmiştik. Bu listenin ilk sırasın da Çinli teknoloji devi Black Shark 4 Pro yer almıştı. Yüksek puanı ile dikkatleri çeken akıllı telefon modeli şimdi de Mayıs ayı için AnTuTu listelerini salladı.

Günümüzün en güçlü oyuncu telefonu olarak adından söz ettiren amiral gemisi, başarılı gidişatına devam ediyor. Mayıs ayı içerisinde en iyi performansı göstererek adından söz ettiren telefon yine radarımıza yakalandı.

"<yoastmark

Black Shark 4 Pro Mayıs Ayında AnTuTu Listelerine Damga Vurdu

Mayıs ayı içerisin de en iyi performans gösteren 10 telefonun ilk sırasında yer alan 4 Pro yine başarıya doymuyor. Oyunculara özel olarak geliştirilen telefon modeli, aldığı puan ile dillere destan oldu. Piyasaya çıktığı günden bu yana deli gibi satan akıllı telefon yine AnTuTu listesinde ilk sırayı kimseye kaptırmadı. Üst üste üçüncü ayında da liderliği kimseye kaptırmayan akıllı telefon, Snapdragon 888 işlemciden güç alıyor. 12GB LPDDR5 RAM ve 256GB depolamaya sahip olan telefon başarılı gidişatına devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu