Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Akıllı Telefon Patladı! Çantada Duran Telefon Aniden Patladı


Samsung patlayan telefon modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Çin’de sırt çantasında yer alan Samsung G5700 aniden patladı ve alev aldı.

Bugüne kadar Güney Koreli teknoloji lideri Samsung’un başarıları hakkında epey yazdık, epey çizdik. Şirketin yeni telefonları o kadar kaliteli ve o kadar çok sattı ki şirketin kasası parayla doldu da taştı. Şirketin yayınladığı güncellemeler de kullanıcılar üzerinde epey olumlu etki yaratırken şirket şu sıralar katlanabilir ekranlı akıllı telefonlara odaklanmış gibi görünüyor. Uzun bir süredir patlayan telefonlar ile ilgili haberlerden uzak kalan şirket bugün gelen haber ile maziyi hatırlattı. Bir adamın sırt çantasında duran Samsung akıllı telefon birden patladı. Kim ne oldu nasıl oldu anlamadı. Biz de anlamadık. Samsung patlayan telefon ile gündeme düştü.

Daha önce tv kanallarında, sosyal medya da ve haber sitelerinde patlayan telefonlarla ilgili pek çok habere denk geldik, detayları haberlerimiz de sizlerle paylaştık. Bugün ortaya çıkan patlama haberini de araştırdık ve sizlere daha detaylı daha net bilgileri aktarabilmek için bu haberi yayına aldık. Buyurun detaylara birlikte bakalım.

Samsung patlayan telefon
Samsung patlayan telefon

Samsung Patlayan Telefon İle Ünlenecek

Geçtiğimiz günler de şarj esnasında patlayan POCO X3 teknoloji dünyasında yüksek ses getirirken, POCO’nun yerini bugünden itibaren Samsung alacak gibi görünüyor. Bugün Çin’deki kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre yolda yürüyen bir adamın sırt çantasında yer alan Samsung akıllı telefon aniden patladı. Sırt çantasında yer alan telefon patlaması ile birlikte aniden alev alırken kadının cildinde de ciddi yanıklar olduğu belirtildi. Saçları ve kirpikleri dahi kavrulan genç adam kısa süreli şok geçirirken çantayı hızlı bir şekilde sırtından da çıkarmayı başardı. Cihazın modeli Samsung G5700 olarak duyurulurken bu cihazın diğer ülkelerdeki J5 Prime’a denk geldiği belirtiliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu