Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A52 Android 12 Güncelleme Tarihi Açıklandı


Galaxy A52 Android 12 güncellemesi için gelecek ay itibariyle başlayacak. Peki güncelleme Türkiye’deki kullanıcılara ne zaman ulaşacak?

Samsung Galaxy A52 bu yılın kuşkusuz en çok konuşulan telefonlarından biri oldu. Türkiye’de şu sıralar orta segmentin en çok satan telefonlarından biri olan Galaxy A52 fiyat tarafında da dövizdeki artışa rağmen yerinde saymaya devam ediyor. Ufak tefek yükselmeler olsa bile Galaxy A52 şu an hem özellik hem de fiyat noktasında en rekabetçi telefonlardan biri konumunda. Peki Galaxy A52 için Andorid 12 güncellemesi ne zaman yayınlanacak? Bu noktada pek çok kullanıcı telefonlarını yeni Android ve One UI sürümüne yükseltmenin heyecanını yaşıyor.

Samsung’un resmi güncelleme takvimini yayınladığı guncelmiyiz.com sitesine göre Galaxy A52 ülkemizde 5 Ocak – 5 Şubat 2022 tarihleri arasında Android 12’yi  alacak. Şu an için test sürecinde olan güncellemenin daha erken yayınlanması beklenmiyor, fakat test sürecinin uzamasına bağlı olarak gecikmeler yaşanabilir.

A52, Android 12 ile birlikte One UI 4.0 sürümüne yükseltilecek. Android 12 ile birlikte Material You (Yeni renk paleti), daha fazla gizlilik, yeni widget tasarımı, daha işlevsel kilit ekran, kamera geliştirmeleri, Galeri uygulamasında geliştirmeler ve daha irili ufaklı birçok yeni özellik Galaxy telefonlara aktarılıyor.

Öte yandan Samsung, Türkiye’de şu ana kadar sadece Galaxy S21 serisi için Android 12 güncellemesini yayınlamış durumda. Yine ocak dönemine kadar Galaxy Note 20 serisi, Galaxy S20 serisi, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 2 ve Galaxy Z Flip 3, Android 12 sürümüne yükseltilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu