AndroidGenelSamsung

Samsung’tan Galaxy Note 7 Açıklaması


Galaxy Note 7‘nin “7” rakamının uğursuzluğundan mı bilinmez üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmak bilmiyor. Ağustos ayının son haftası tanıtılan ve satışa sunulan Galaxy Note 7‘lerde yaşanan ısınmaya bağlı yanma vakıalarından sonra geri toplatılmaya karar verilmişti. Dünya üzerinde görülen 35 adet yanma olayı Samsung‘u global bir önlem almaya itti. Kullanıcıların güvenliğini ön planda tutan Güney Koreli üretici ürünlerinin yenisi ile değiştirileceğini müjdelemişti. Kullanıcılarına ister telefonlarını iade isterlerse de değişim cihazları sayesinde yeni telefonlarını bekleyebilecekleri açıklamasında bulunan Güney Koreli üretici 28 Eylül tarihi itibariyle yeni telefonlarını dağıtmaya başladı. Yenilendiği iddia edilen telefonlardan birinin uçakta alev alması sonrasında Samsung durumla ilgili soruşturma başlattı ve firma yaşanan olaylardan sonra Galaxy Note 7 Açıklaması yaptı.

galaxy note 7 - teknoburada
Galaxy Note 7 Açıklaması
İlginizi Çekebilir: Yeni Galaxy Note 7 de Patladı

Southwest Airlines uçağında meydana gelen olaydan sonra başlatılan incelemenin sürdüğünü dile getiren firma yetkilileri, haberlerde yer adlığı gibi yangın durumunun olmadığının altını çiziyorlar ve Southwest Airlines ile ortaklaşa bir çalışma içinde olduklarını dile getiriyorlar.

Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu ile birlikte hareket eden Samsung yetkilileri bu konuda ciddi bir çalışma içinde olduklarını dile getiriyor ve kullanıcılarına bu süreçte gösterdikleri sabır için teşekkür ediyor.

Bakalım bu süreç nasıl son bulacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu