GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknoloji

Ücretli Snapchat Adım Adım Türkiye’ye Geliyor!

Snapchat’in yeni sürümü adım adım Türkiye’ye geliyor. Ücretli Snapchat yakında ülkemizde kullanıma sunulabilir. İşte detaylar.

Snap, 100 milyondan fazla kullanıcısından para kazanmaya çalışarak kullanıcı tabanını büyütmek amacıyla, popüler sosyal medya hizmetinin ücretli sürümünü Hindistan’da kullanıma sunduğunu duyurdu.  Ücretli Snapchat üyeliği ile kullanıcılar, profillerine birini en iyi arkadaşları olarak ekleme, uygulama simgesini değiştirme ve kaç kişinin hikayeleri tekrar izlediğini görme seçeneği de dahil olmak üzere 6 ekstra özelliğe erişebilecek.

Arkadaşlar konumlarını göstermeyi etmeyi kabul ettiyse, Snapchat+ kullanıcıları artık arkadaşlarının genel talimatlarını takip etmek için Snap Map’teki Ghost Trails’i takip edebilecek. Daha önce, Haziran ayının sonlarında Snap, Snapchat+ abonelik hizmetini Amerika, İngiltere ve Kanada da dahil olmak üzere bir dizi önemli bölgede 3,99 dolar karşılığında başlatmıştı. Hindistan’dan sonra bu servisin ülkemize de geleceği söyleniyor.

Dünya çapında 347 milyon kullanıcıya hizmet veren şirket, geçen ay ikinci çeyrekte kötü sonuçlar açıkladı. İşe alımları yavaşlatacak. Snap, küresel fiyatın çok altında lüks ürünleri piyasaya sürmek için Apple, Spotify, Netflix ve Google’a katılıyor.

Konu hakkında konuşan Snap’in Pazar Geliştirme Lideri Lakshya Malu; “Snap’te odak noktamız, ürün geliştirmeleri, yaratıcı araçlar ve topluluk etkileşimleri aracılığıyla kullanıcılar için alakalı deneyimler oluşturmaya devam ediyor. Hindistan, Snap için önemli bir pazar ve uygulama deneyimini yerelleştirmeye yönelik yatırımlar, bölgedeki büyümemizin anahtarı oldu. Yeni ürünlerimizi ve özelliklerimizi denemek isteyen Hintli Snapchatter topluluğumuza özel, deneysel ve yayın öncesi özellikler sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ücretli Snapchat

Yerel fiyatlandırma yapan Snap, ülkemizede de Plus servisini kullanıma sunduğunda diğer servisler gibi yerel bir fiyatlandırma politikası izleyecektir.

blank

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu