AndroidGenelMobilTeknoloji Haberleri

Galaxy Note 8 konsepti hayranlık uyandırıyor

Teknoburada'yı Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
+

Yeni bir Galaxy Note 8 konsepti yayınlandı. Samsung’un yaz döneminde kullanıcıların beğenisine sunacağı yeni nesil Note serisi telefonun yayınlanan konsept görüntülerinde Galaxy S8 tasarımı üzerinde durulduğu görülüyor. Büyük bir sürpriz yaşanmadığı takdirde Galaxy Note 8’in S-Pen kalem dışında Galaxy S8 serisine benzer bir tasarım anlayışına sahip olacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note 8 konsepti
Galaxy Note 8 konsepti

Yayınlanan yeni videoda Galaxy Note 8’in dikkat çeken özelliklerinden biri de çift arka kamera. Bir numaralı rakibi Apple’ın geçen yıl eylül ayında iPhone 7 Plus modeliyle çift kameraya geçiş yaptığı göz önüne alındığında, Samsung’un daha fazla geç kalmak istemediği ve Note 8 ile birlikte çift arka kameraya geçiş yapacağı şirkete yakın birçok kaynak tarafından dile getiriliyor.

6.4 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED Infinity Display ekran ile donatılacak telefonda arka kameralar 13 megapiksel ve 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Snapdragon 835 ve Exynos 8895 işlemcilerinden güç alacak telefon bellek biriminin 6 GB RAM / 64 GB depolama şeklinde olması bekleniyor.

Alt bölümde Galaxy Note 8 için yayınlanan son konsept videoya göz atabilirsiniz.

 

Xiaomi Mi 6 Plus ertelendi! Telefon neden tanıtılmadı?

Mustafa Kılıç

Mustafa Kılıç uzun yıllardır teknoloji basınında görev alan ve teknolojiye çok düşkün bir kişidir. Hobi amaçlı yazdığı yazılar ile kullanıcılara en doğru teknoloji bilgilerini paylaşmaktadır. 2 Çocuk babası Mustafa Kılıç ayrıca iyi de bir Fenerbahçelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu