Resmi Lansman Öncesi OnePlus 13’e Son Bakış
31 Ekim tarihinde tanıtılacak OnePlus 13 modeli lansman öncesi resmi olarak posterlerle ortaya çıktı. Telefon ülkemizde de satışa sunulacak.

OnePlus, 31 Ekim tarihinde amiral gemisi 13’ü tanıtacak. Çinli şirket lansman öncesi OnePlus 13 modelinin birçok özelliğini resmi posterlerle doğruladı. İşte Android pazarında merakla beklenen OnePlus 13.
OnePlus 13 Lansman Öncesi Özellikleri Doğrulandı
OnePlus 13 modelinde su ve toza dayanıklılık sertifikası olan IP68/IP69’a sahip olacak. Bu sertifikalardan IP68, cihazın toza ve suya karşı dayanıklı olduğunu belirtiliyor. IP69 ise cihazın veya muhafazanın yüksek basınçlı, yüksek sıcaklıktaki su jetlerine dayanma yeteneğini test eden bir prosedürdür.
Telefon ayrıca gelişmiş seviyede ultrasonik parmak izi ile donatılacak. Kirli veya ıslak elle bile parmak izi tanıma gerçekleştirebilecek. Ayrıca %35 daha hızlı yüz tanımaya sahip olacak.
6.000 mAh batarya kapasitesine,100W kablolu ve 50W kablosuz şarjı bulunacak. Kamera olarak ana lens 50 megapiksel Sony LYT-808 sensörünü içerecek. OnePlus 12’de kullanılan 64 megapiksel OV64B 3X periskop lensi yeni modelde f/2.6 diyaframlı OIS destekli 50 megapiksel 1/1.95″ LYT600 3X periskop telefoto lens ile değiştirilecek. Son olarak 3. kamera 50 megapiksel 120 derece geniş açılı Samsung JN5 Ultra sensörü olacak.