Nokia ve Oppo güçlerini birleştiriyor!

Nokia ve Oppo arasında bir patent anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre Oppo çok yıllı lisans süresi için Nokia’ya ödeme yapacak. Ancak anlaşmanın şartları şu anda taraflar arasında gizli tutuldu.
“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”
Nokia ve Oppo arasında dev anlaşma!
Daha önce Samsung, Xiaomi, LG, Microsoft ve birçok şirketler çok yıllı lisans anlaşması imzalayan Nokia, iş ortaklarına bir yenisini daha ekliyor. Akıllı telefon dünyasında her geçen gün daha iddialı bir noktaya gelen Nokia, halihazırda mobil bağlantı dünyasında en çok lisansa sahip üreticilerinden biri konumunda.

Nokia Genel Müdürü ve Nokia Technologies Başkanı Maria Varsellona anlaşmaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:
“Oppo, akıllı telefon endüstrisinin liderlerinden biri ve onları bir Nokia lisansörü olarak memnuniyetle karşılıyoruz. Bu anlaşma, global lisanslama programımızı da onaylamaktadır.”
Xiaomi’nin satışları artarken borsa değeri neden düşüyor? Yoksa Xiaomi batıyor mu?