OnePlus Fold Son Derece İnce ve Hafif Olacak

OnePlus’ın ilk katlanabilir telefonu olacak olan OnePlus Fold yeni sızıntılara göre son derece ince ve hafif bir tasarıma sahip olacak.

Çinli teknoloji devlerinden OnePlus, geçtiğimiz aylarda gerçekleşn Mobil Dünya Kongresi 2023 etkinliğinde OnePlus’ın ilk katlanabilir akıllı telefonunu bu yılın ikinci yarısında piyasaya süreceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından katlanabilir telefon hakkında çevrimiçi olarak birçok sızıntı ve söylentiler ortaya çıkmaya başladı. Şimdi ise bunlara yenileri ekleniyor.

Twitter kullanıcısı Shishir tarafından yapılan sızıntılar ile OPPO’nun şu anda yeni bir telefoto sensör ile birlikte son derece ince ve hafif bir tasarıma sahip geniş ekranlı katlanabilir olması beklenen yeni bir model üzerinde çalıştığını belirtiyor. Ayrıca açıklamasına OnePlus katlanabilir telefonunun da aynı özelliklere sahip olacağını ekliyor.

OnePlus Fold

Shishir tarafından yayınlanan paylaşımda OnePlus’ın katlanabilir telefonunun bazı teknik özelliklerini de açıklıyor. Açıkladığı özelliklere baktığımız da 120Hz ekran yenileme hızına sahip LTPP AMOLED ekran ile birlikte bizi karşılayacak. Led flaşlı ve üçlü kamera dizilimine sahip olacak. Sony IMX890 sensörüne sahip 50MP ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve periskop telefoto kameralara sahip olacak. Ön tarafında baktığımız da ise OmniVision OV32C sensörüne sahip 32MP selfie kamerası bulunacak. Ayrıca bu kameralar MariSilicon X ve Hasselblad’ın kombinasyonlarını kullanacak.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Nord CE 3 Lite, Geekbench’te Kendisini Gösterdi

MariSilicon X, HDR Yapay Zeka gece videosu, canlı önizlemeler, RAM alanı işleme ile 4K çözünürlüğe kadar videoyu koruyabilen ve RGBW Pro modeunu geliştiren en gelişmiş görüntüleme motoru olarak kabul edilen bir görüntüleme işlem birimi olarak geçiyor. Son olarak yeni katlanabilir telefonda 4800 mAh pil kapasitesi bizi karşılayacak. Her ne kadar OnePlus tarafındna daha geniş bir tarih aralığı verilse de Shishir tarafındna yapılan paylaşımda bu yılın üçüncü çeyreğinde (Temmuz – Eylül) piyasaya sürüleceğini belirtiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version