MIUI 13 Sürümü Üç Telefon İçin Hazır!

MIUI 13 sürümü son raporlara göre iki Redmi ve bir POCO telefon için hazır. Bu üç model için güncelleme her an başlayabilir. İşte son gelişmeler…

MIUI 13 sürümü çok yakında üç modelle daha buluşacak. Xiaomiui sitesinin aktardığı yeni bir habere göre Redmi Note 9, Redmi 9 ve POCO M2 için MIUI 13 güncellemesi hazır görünüyor. Dahili MIUI 13 yapısı hazır olan telefonlar için güncelleme Android 12 tabanlı olacak.

Bütçe dostu telefonların MIUI 13 güncellemesini ne zaman alacağı şu an için tam bilinmiyor. Fakat bu gelişme kullanıcıların bundan sonraki süreçte çok fazla beklemeyeceği anlamına geliyor. Yukarıda saydığımız telefonların MIUI güncellemesini Android 11 tabanlı almaları bekleniyordu. Dolayısıyla güncellemenin Android 12 tabanlı hazırlanıyor olması sürpriz olarak değerlendirildi.

MIUI 13.5 Sürümü Geliyor!

Xiaomi bir yandan MIUI 13’ün dağıtımını tamamlamak üzereyken, diğer taraftan MIUI 13.5 güncellemesini hazırlıyor. Yakın zamanlı bir raporda MIUI 13.5 güncellemesi alacak telefonlara yer verildi. İşte bu modeller:

Xiaomi Modeller

Redmi Modeller

POCO Modeller

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version