Microsoft Surface Laptop Studio 2 Tanıtıldı, En Güçlüsü Karşınızda

Tarihteki en güçlü Surface bilgisayar karşınızda. Microsoft alışılmadık bir Surface Laptop Studio 2 modeli tanıttı.

Microsoft, beklendiği gibi 2 yıl aradan sonra düzenlediği etkinlikte ikinci nesil modelini tanıtarak Surface Laptop Studio’yu yeniledi. Yeni model, 120Hz yenileme hızına sahip aynı 14,4″ PixelSense dokunmatik ekrana sahip ve en yeni 13. Nesil Intel Core i7 H serisi İşlemciden güç alıyor. Microsoft Surface Laptop Studio 2 ayrıca NVIDIA RTX 2000 Ada Nesil GPU veya NVIDIA GeForce RTX 4050 veya 4060 Dizüstü Bilgisayar GPU seçenekleriyle geliyor.

Şirket, bunun bugüne kadar ürettiği en güçlü Surface olduğunu ve bunun MacBook Pro M2 Max’e göre 2 kat daha fazla grafik performansı sunacağını söyledi. Birinci nesil Surface Laptop Studio kullanıcılarından gelen geri bildirimler sonrasında şirket, Laptop Studio 2’nin kasasını hem USB-A bağlantı noktası hem de microSD kart yuvası ekleyecek şekilde yeniden tasarladı.

Şirket, yapay zekayla geliştirilmiş görüş alanı olan Full HD Stüdyo Kamerasının, Göz Teması Düzeltme ve Otomatik Çerçeveleme özellikleriyle yüz yüze görüntülü görüşmelerin daha doğal hissettirdiğini ve kullanıcıları her zaman çerçevenin merkezinde tuttuğunu aktardı.

Üretkenlik için Dizüstü Bilgisayar modu, akış için Sahne modu ve yaratıcılık için Stüdyo modun kullanılabiliyor. Dahili depolama ve şarj özelliğine sahip Surface Slim Pen 2 ile çizim yapabilir ve eskiz yapabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik

Yeni nesil dizüstü bilgisayar tanıtılır tanıtılmaz ön sipariş almaya başladı. Satışlar 3 Ekim itibariyle başlayacak.

Microsoft Surface Laptop Studio 2 özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version