Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix 160 watt ve Şelale Ekranlı Telefonu ile Çıtayı Yükseltiyor

Son sızıntılara göre Infinix 160 watt hızlı şarj destekli bir telefon hazırlıyor. İşte bu telefon şimdi kameralara poz verdi.

2013’ten beri Avrupa ve Asya bölgelerinde akıllı telefon satışı gerçekleştiren Infinix, son dönemde Hindistan pazarında gerçekleştirdiği yükselişle dikkat çekiyor. Infinix, bir süredir Türkiye’de de resmi olarak yer almakta, hatta firma yakın zamanda ülkemizdeki fabrikasında akıllı telefon üretimine başladı. Bütçe dostu akıllı telefonlarıyla öne  çıkan şirketin gündeminde bu defa üst segmenti zorlayacak bir telefon var. Infinix 160 watt hızlı şarj desteğine sahip akıllı telefonda önemli detaylar var. Gelin şimdi bu telefonun detaylarına göz atalım.

Telefonun nasıl isimlendirileceği henüz net değil. 160 watt hızlı şarj desteğinin yanında şelale ekranın daha fazla dikkat çekeceği kesin. Mate 30 Pro’dan sonra böyle şelale ekrana sahip bir telefon sanırım görmedik. Şelale ekran dolayısıyla yanlar tamamen ekrandan oluşuyor. Ses butonları ve güç tuşu telefonun sağ tarafına konumlandırılırken, karşıdan bakıldığında çok zor fark ediliyor. Telefonun ön kısmına dair söyleyeceğimiz bir diğer önemli nokta kameranın sol köşesine yerleştirilmesi olacaktır.

blank

Gelelim telefonun arka bölümüne. Galaxy Note 20 Ultra ve Nubia Z30 Pro modellerini anımsatan kamera yapısında ana sensör oldukça büyük halde. Bu büyük sensörün altında bir başka kamera ve LED flaş yerleştirilmiş. Üçüncü kameranın da periskop yapılı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Görüntüsü sızdırılan ve son dönem tanıtılan telefonlara nazaran önemli farklılıklar sunacak bu cihazı Infinix’in ne zaman duyuracağı henüz net değil. Şirketi muhtemelen üst segmette temsil edecek telefona dair gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Başa dön tuşu