GenelMobilTeknoloji HaberleriYazılım & İnternet

Pocophone F2’de işlemci ve Android sürümü şaşırttı

Teknoburada'yı Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
+

Pocophone F2 muhtemelen 2019’un en uygun fiyatlı tepe modellerinden biri olacak. Poco serisinde ürün döngüsü ağustos ayında tamamlanacak, ancak ikinci model için bir süredir kriter testlerinde bazı bilgiler karşımıza çıkıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Pocophone F2 Snapdragon 855 ile geliyor

PocophoneF2 ikinci defa Geekbench kriter testinde ortaya çıktı. Bu benchmark testi malumunuz Android sürümü, RAM ve işlemci gibi önemli özellikleri detaylandırıyor. İkinci nesil Pocophone telefona baktığımızda işlemci biriminde bu defa Snapdragon 855 yer alıyor. Bir önceki sızıntıda işlemcinin Snapdragon 845 olduğu bildirilmişti.

Telefon teste her ne kadar 4GB RAM ile giriş yapmış olsa da, telefonun temel versiyonunda en az 6GB RAM göreceğiz. Bizleri şaşırtan bir diğer detay ise PocophoneF2’nin Android sürümü. Google’ın geçtiğimiz gün ilk geliştirici ön izleme sürümünü yayınladığı Android Q, Poco F2’nin yazılım birimini oluşturuyor.

Kriter testleri dönem dönem farklı teknik özellikler görebiliriz, ancak ikinci nesil Pocophone telefonda daha iyi bir ekran, daha iyi çift arka kamera, malzeme kalitesinde iyileştirmeler göreceğimiz kesin. Maliyetler göz önüne alındığında telefonda parmak izi tarayıcısının ekrana gömülü olması pek de beklediğimiz bir gelişme değil.

Katlanabilir Xiaomi Mi Flex rakiplerinin yarı fiyatına olacak

Mustafa Kılıç

Mustafa Kılıç uzun yıllardır teknoloji basınında görev alan ve teknolojiye çok düşkün bir kişidir. Hobi amaçlı yazdığı yazılar ile kullanıcılara en doğru teknoloji bilgilerini paylaşmaktadır. 2 Çocuk babası Mustafa Kılıç ayrıca iyi de bir Fenerbahçelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu