Google yeni bir Android güncellemesi başlattı! İki cihaz resmen öldü

Google yeni bir Android güncellemesi başlattı. 2019’un bu ilk güncellemesi aynı zamanda iki telefonun artık resmen öldüğü anlamına geliyor. 2015 yılında tanıtılan Nexus 5X ve Nexus 6P artık aylık güvenlik güncellemelerin de dışında tutulacak.
“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”
LG üretimi Nexus 5X bootloop, Huawei üretimi Nexus 6P ise bir dönem bükülme sorunlarıyla gündemden düşmedi. Şimdi ise iki telefona elveda deme zamanı.
Ocak ayı güvenlik güncellemesine baktığımızda Google’ın artık Pixel cihazlarla baş başa kaldığını görüyoruz. Pixel 3, Piksel 3 XL, Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL, Pixel ve Pixel XL için dağıtıma sunulan güncelleme önemli hata düzeltmeleri içeriyor. Güncelleme Pixel 3 modellerde video çekimi esnasında ses kalitesini artırıyor. Güncelleme güvenlik tarafında on üç yama içeriyor.
Yukarıda saydığımız Pixel telefonlardan birini kullanıyorsanız güncellemeyi Ayarlar menüsünden kontrol edebilirsiniz.
Android Q işletim sistemi geliyor! Siz hala Android Pie mı bekliyorsunuz?