iOSTeknoloji HaberleriYazılım & İnternet

Apple AirPods 3 Paramparça Edildi, Bakalım İçinde Neler Var?

Teknoburada'yı Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
+

Şirketin son nesil kulaklığı Apple AirPods 3 parçalarına ayrıldı ve sahip olduğu teknolojiler incelendi. İşte incelemenin detayları.

Şirketin yeni nesil kulaklığı Apple AirPods 3 ülkemizde resmi olarak satışa sunuldu. Ancak kullanıcılar da kulaklığın içinde neler ve ne gibi teknoloji ve tasarıma sahip olduğunu merak ediyordu. Bir YouTube kanalı da bu işlemi gerçekleştirdi ve detayları sundu.

Apple AirPods 3’ün Sökülmesi Ayrı Bir Dert Ancak Geri Takılması Tamamen İmkansız!

Parçalama işlemini gerçekleştiren bir YouTube kanalı olan 52audio’ya göre sökme işleminde eski nesil AirPods’lara göre zorlandığını ifade etti.

Apple AirPods 3

Ayrıca bu kulaklıkların birkaç parçası birbirine yapıştırılmış ve bu nedenle iç kısımlara eriştiğimizde tüm parçaları bir araya getirmemizin imkansız olduğunu söylüyor. Kulaklığın da tek kullanımlık olmasının amaçlandığını anlayabiliriz.

AirPods 3’e ait kablosuz şarj kutusuyaklaşık 345 mAh pile sahip. Şarj kutusunun aşırı ısınmasını önlemek için bir grafit ped takımı da kullanılmış.

Apple AirPods 3

Kutu söküldükten sonra AirPods 3’e de göz atıldı. Kablosuz kulaklıkların insan kulağına mı yoksa başka bir şeye mi yerleştirildiğini algılamak için mevcut olan yeni bir algılama sensörü ile de karşılaşıldı. Ayrıca Aktif Gürültü Engelleme özelliğinin AirPods 3’te mevcut olmadığı da anlaşıldı.

Başka kanallarda, cihazın tamir edilebilirlik puanına neredeyse sıfır verileceğinden eminiz.

Bu özelliği elde edebilmek için müşterilerin mevcut AirPods Pro’yu veya 2022’nin 3. çeyreğinde geleceği bildirilen ikinci nesil AirPods Pro’yu beklemesi gerekecek. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Mustafa Kılıç

Mustafa Kılıç uzun yıllardır teknoloji basınında görev alan ve teknolojiye çok düşkün bir kişidir. Hobi amaçlı yazdığı yazılar ile kullanıcılara en doğru teknoloji bilgilerini paylaşmaktadır. 2 Çocuk babası Mustafa Kılıç ayrıca iyi de bir Fenerbahçelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu