AndroidGenelMobilTeknoloji Haberleri

Huawei Mate 9 EMUI 9.1 beta güncellemesi başladı

Teknoburada'yı Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
+

Huawei Mate 9 EMUI 9.1 güncellemesi Çin’de dağıtıma sunuldu. EMUI 9.1.0.190 yapı numarasını taşıyan güncelleme Mate 9’un MHA-AL00 model numaralı versiyonu için dağıtılmakta. Şu an beta seviyesinde olan yeni güncelleme çok yakında küresel çapta Mate 9 kullanıcılarıyla buluşacak. Yeni EMUI 9.1 güncellemesinin mayıs sonu itibariyle bazı modeller için dünya genelinde yayınlanması bekleniyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei yine telefonun Çin versiyonu için mayıs ayı güncellemesini yayına aldı. Güncelleme en son güvenlik düzeltmelerinin yanında bir dizi düzeltme ve sistem optimizasyonu sağlıyor. Güncelleme ayrıntısı şu şekilde:

[Sistem]

  • Sistem performansını ve kararlılığını optimize edin, cep telefonunuzun daha sorunsuz ve dengeli çalışmasını sağlayın.

[Telefon etmek]

  • Bazı sahnelerin çağrı deneyimini optimize edin

[Güvenlik]

  • Huawei yazılım güncelleme güvenliği ile ilgili cep telefonu sistemi güvenliğini artırmak için Google’ın Mayıs 2019 güvenlik düzeltme ekini entegre edin.

Mustafa Kılıç

Mustafa Kılıç uzun yıllardır teknoloji basınında görev alan ve teknolojiye çok düşkün bir kişidir. Hobi amaçlı yazdığı yazılar ile kullanıcılara en doğru teknoloji bilgilerini paylaşmaktadır. 2 Çocuk babası Mustafa Kılıç ayrıca iyi de bir Fenerbahçelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu