Huawei P30 Serisi Rekor Sürede 10 Milyon Satış Barajını Geçti

Huawei P30 serisi rekor kırdı. Şu sıralar oldukça popüler. Nisan başından bu yana dünya genelinde birçok ülkede satışta olan telefonların satış rakamı açıklandı.
Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil Cihazlar Başkanı Kevin Ho P30 serisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ho, MWC Shanghai Küresel Cihaz Zirvesi’nde “30 Mayıs günü Huawei’nin akıllı telefon sevkiyatları, 2018 yılından çok daha kısa süre içinde 100 milyon cihazı aştı.” değerlendirmesinde bulundu.
Huawei P30 serisi rekor kırdı
P30 serisinin 10 milyon cihaz satış rakamı piyasaya çıktığından 85 gün sonra gerçekleşti. 10 milyon barajına P20 serisine göre 62 gün daha önce ulaşıldı. Bu durum, Huawei amiral gemisi akıllı telefonlar için rekor kıran üç aylık süreyi temsil ediyor.
Huawei’nin sürekli inovasyon anlayışı sayesinde, P30 serisi akıllı telefonlar üstün kullanıcı deneyimi, SuperSensing Leica dörtlü kamera, 10 kat hibrit zoom, ultra uzun pil ömrü ve nano teknoloji ile üretilen görülmemiş renk tasarımları sunuyor. Dünyanın önde gelen medya kanallarının hemen hepsi P30 modelleri “2019’un En İyi Amiral Gemisi” ve “Fotoğrafçılık İçin En İyi Telefon” ödülleriyle onurlandırdı.
Huawei geçtiğimiz 10 yıl içerisinde 480 milyar Yen yatırım yaparak hem yazılım hem donanım tedarik zincirleriyle geliştirdiği iş birlikleri sonucunda elde ettiği teknolojik gücüyle akıllı telefon sektöründeki bir çok yeni teknoloji ve deneyime öncülük etti. Huawei sürekli inovasyonun ve teknolojik liderliğinin akıllı telefon sınırlarını aşacağını ve kullanıcılar için tüm senaryoları kapsayan akıllı yaşam deneyimine dönüşeceğine inanıyor.