Galaxy Ring’in Rakibi Noise Luna Ring Kürsele Açılıyor

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Noise Luna Ring küresele açılıyor. Akıllı yüzük Galaxy Ring'e rakip olmayı hedefliyor.

Samsung Galaxy Ring ile birlikte giyilebilir akıllı yüzükler kendini göstermeye başladı. Geçtiğimiz yıl Hindistan’da tanıtılan sağlık odaklı Noise Luna Ring küresele açılıyor. Indiegogo’da küresel bir fonlama başlatan akıllı yüzük 299 dolarlık perakende fiyatı üzerinden yüksek bir indirim oranı alarak uyguna satılacak. İşte Luna Ring’in detayları…

Noise Luna Ring Özellikleri

Akıllı yüzük için firma bu yılın mayıs ayında teslimatlarını dünya çapında başlatma sözü veriyor. 4 farklı renkte gelen yüzüğün 3,2 gram ağırlığı bulunuyor. Rakibi Galaxy Ring‘in en küçük modeli 2,3 gram, en büyük modelinin ise 2,9 gram olduğunu düşünürsek Luna Ring ağır duruyor. Akıllı yüzük kalp atış hızı izleme, kan oksijen (SpO2) izleme ve cilt sıcaklığı ölçümü gibi temel özelliklere sahip.

Bu özelliklerin yanında 70’ten fazla ölçüm sunan Luna Ring, uyku puanı ve uyku aşaması takibini de yapabiliyor. Solunum bozukluklarını belirlemek için uyku sırasında kandaki oksijen miktarını da analiz eden yüzüğün birçok antreman modu bulunuyor. Otomatik aktivite tespiti, antrenmanları manuel olarak kaydetme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Günlük kullanım için üretilen yüzüğün alerjik ve metalik olmayan PVD kaplamalı dayanıklı titanyum yapısı bulunuyor. 150 fit yani 46 metre civarı suya dayanıklılığı bulunan Noise Luna Ring, tek şarjla beş güne kadar pil ömrü vaat ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version