AndroidGenelMobilTeknoloji Haberleri

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro modellerinde sürpriz özellik

Teknoburada'yı Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
+

Huawei P20 ve Huawei P20 Pro modellerin tanıtılmasına çok kısa bir süre kaldı. Telefonun başlıca özellikleri ve fiyat bilgisi bir süredir ortaya çıkmış durumda. Son olarak ise yazılım tarafında bazı gelişmeler yaşandı. Huawei P20 modeller, Android 8.1 tabanlı EMUI 8.1 kullanıcı arayüzüyle çıkış yapacak. Yeni arayüz çentlikli tasarıma ilişkin önemli bir özellik barındırıyor.

Daha önce LG G7’de yer alacağı konuşulan çentiğin gizlenmesi özelliği Huawei P20 modellerde yer alacak. Huawei, çentiği sevmeyen kullanıcılara Ayarlar kısmından çentiğin iki yanını da karartıp çentiği gizleyebileceği bir seçenek sunuyor.

Bir diğer önemli gelişme yüz tanıma özelliği. Huawei P20 serisindeki tüm modellerde yüz tanıma teknolojisi kullanılacak. Ancak bu özelliğin ne kadar ileri seviyede olduğunu ve neler sunduğunu tanıtım etkinliğinde göreceğiz. Son olarak alt bölümde Huawei P20’nin çalışır vaziyetteki fotoğraflarına göz atabilirsiniz.

Mustafa Kılıç

Mustafa Kılıç uzun yıllardır teknoloji basınında görev alan ve teknolojiye çok düşkün bir kişidir. Hobi amaçlı yazdığı yazılar ile kullanıcılara en doğru teknoloji bilgilerini paylaşmaktadır. 2 Çocuk babası Mustafa Kılıç ayrıca iyi de bir Fenerbahçelidir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu