Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeSamsungTeknoloji

Avrupa’da Galaxy A35 İçin One UI 7 Başladı: Türkiye’ye Bekleniyor

Samsung'un dilere destan olan One UI 7 güncellemesi Güney Kore'den sonra Avrupa'daki Galaxy A35 kullanıcılarına da sunulmaya başlandı.

Samsung, en yeni Android sürümü olan Android 15’i temel alan One UI 7 arayüzünü daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. İlk olarak birkaç hafta önce Güney Kore’de kullanıma sunulan One UI 7, şimdi de Avrupa’daki Galaxy A35 kullanıcılarıyla buluşuyor.

3.6 GB büyüklüğündeki bu önemli güncelleme, kablosuz (OTA) olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu nedenle, indirme işlemini sorunsuz bir şekilde tamamlamak için stabil bir Wi-Fi bağlantısı öneriliyor. Güncellemeyi yükleyen Galaxy A35 kullanıcıları, A356BXXU4BYDC yazılım sürümüne sahip olacaklar.

One UI 7 Güncellemesi Türkiye’deki Galaxy A35 Kullanıcılarına da Dağıtıalcak

Ancak güncelleme, Nisan 2025 güvenlik düzeltme ekini içeriyor. Bu durum, güvenlik güncellemeleri konusunda hassas olan kullanıcılar için bir dezavantaj oluşturabilir. Samsung‘un bu konuya yakın zamanda bir çözüm getirmesi bekleniyor.

Avrupa’daki Galaxy A35 kullanıcıları, güncelleme bildirimini henüz almamışlarsa, cihazlarının Ayarlar menüsünden “Yazılım güncellemesi” bölümüne giderek güncellemeyi manuel olarak kontrol edebilirler.

One UI 7 ile birlikte gelen yenilikler arasında şunlar yer alıyor:

  • Tamamen yenilenmiş, süper özelleştirilebilir Hızlı Panel ve bildirim ekranı
  • Daha keskin simgeler ve tek elle kullanımı kolaylaştıran yeniden tasarlanmış kamera uygulaması
  • Akıcı animasyonlar ve geliştirilmiş Galaxy AI özellikleri
  • Daha gelişmiş widget seçenekleri ve pil sağlığı araçları
  • Yeni pil simgesi ve şarj animasyonu

Güncellemenin ülkemizdeki Galaxy A35 kullanıcılarına da kademeli olarak dağıtılması beklenmekte. Hep birlikte takip edeceğiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu