Asus Zenfone 9 Hakkında Her Şey! Fiyatı ve Özellikleri

Asus Zenfone 9 sadece birkaç gün uzağımızda. Amiral gemisi telefonun tüm detaylarını aktarıyoruz. En çok da telefonun fiyatı merak ediliyor.

Son yıllar kompakt amiral gemisi telefon duyurusu gerçekleştiren markalardan birinin de Asus olduğunu görüyoruz. Şirketin 29 Temmuz tarihli etkinliğinde Zenfone serisi yeni telefonun tanıtılacağı kısa süre önce onaylandı. Şirketin kompakt boyutlardaki üst segment telefonu Asus Zenfone 9 ismiyle çıkış yapacak. Zenfone 9’un tüm özelliklerini ve muhtemel fiyatını aktarıyoruz.

Sızdırılan bir tanıtım videosuna ve basın görsellerine bakıldığında Zenfone 9, Zenfone 8’e kıyasla yeni bir görünüme sahip olacak. Telefon düz bir ekran, metalden oluşan bir çerçeve ve arka bölümde iki büyük kamera deliğiyle geliyor. Ön kamera telefonun ekranında sol üst köşeye konumlandırılıyor. IP68 sertifikasına sahip olan Zenfone 9 kendi segmentindeki diğer rakiplerine göre daha kalın ekran çerçevelerine sahip olduğu görülüyor.

Zenfone 8 geçen yıl 599 € başlangıç fiyatıyla satışa sunuldu. Zenfone 9’da başlangıç fiyatının bu defa 649 € olacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan 16GB RAM +512GB’lık modelde fiyatın 900 €’yu bulması bekleniyor.

Asus Zenfone 9 Başlıca Özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version