Apple Vision Pro Özelinde Apple Pencil Test Ediliyor

Apple Vision Pro özelinde bir geliştirme sızıntısı daha yapıldı. Görünüşe göre firma, Apple Pencil'ı entegre edecek.

Apple’ın yeni karma gerçeklik kulaklığı Vision Pro’yu piyasaya sürmesinden bu yana yalnızca birkaç ay geçti. Söylentiler, Apple’ın kulaklıkla çalışan yeni bir Apple Pencil’ı test ettiğini öne sürüyor. Bu, kullanıcıların Freeform ve Pixelmator gibi Apple Vision Pro uygulamalarının içinden doğrudan çizim yapmasına olanak tanıyabilir. Daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam edin.

Apple Vision Pro için Apple Pencil Gelecek

Vision Pro’nun işletim sistemi VisionOS’un Apple Pencil desteğini nasıl entegre edeceğine ilişkin ayrıntılar belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte, heyecan verici olasılıklardan biri, masaüstü bilgisayarlar gibi gerçek dünya yüzeyleri üzerinde çizim yapmak için Kurşun Kalem’in kullanılması ve bu çizimlerin, basınç ve eğim hassasiyetiyle birlikte Vision Pro sanal alanında gerçek zamanlı olarak görünmesini sağlama. Bu aslında çevrenizi yaratıcı olarak ifade edebilmeniz için dev bir tuvale dönüştürür.

Fısıltılar yeni Apple Pencil’ın Nisan ayında çıkacak iPad Pro ve iPad Air yenilemesiyle birlikte tanıtılabileceğini öne sürse de VisionOS ile uyumluluğu konusunda henüz bir onay yok. Uyumluluk bir yazılım güncellemesine de bağlı ve bu özelliğin hangi sürümde sunulacağı belirsiz. VisionOS 1.2’nin ilk beta sürümü bu hafta geliştiricilerin kullanımına sunulabilir ve VisionOS 2’nin Haziran ayında WWDC’de duyurulması bekleniyor.

Öte yandan, cihaz için Çin sürprizi de verilmişti.

Apple‘ın devam eden projelerinin çoğunda olduğu gibi, VisionOS desteğine sahip bu Apple Pencil dahili testleri geçse bile nihai sürüm garantisinin olmadığını belirtmek önemlidir. Ancak Apple Pencil ile havada çizim yapma ihtimali hiç şüphesiz özel bir şey ve gelecekteki gelişmeler de takip edilmeye değer.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Exit mobile version