Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P30 Pro kamera sensörü belli oldu! Teşekkürler Sony!

Oyun konsolu ve mobil kamera sensörleri noktasında dünyada tekel haline gelen Sony’nin mobil pazardaki başarısızlığını sorgulamak bizlere düşmez diye düşünüyoruz. Zira bunun için para kazanan birçok kişi şirket bünyesinde çalışıyor. Sony kamera sensörü üretimi tarafında son bir yıldır büyük bir gelişim gösterdi ve özellikle Huawei ile büyük bir ilişki içinde. Bir süredir söylentileri dolaşan 38 megapiksel değerindeki Sony IMX607 sensör ile ilgili detaylar sızdı ve bu kamera sensörünün Huawei P30 Pro ile karşımıza çıkacağı da netleşti. Özellikle düşük ışık performansı ile öne çıkacak olan Sony IMX607 bize ne sunacak bunu oldukça merak ediyoruz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Sony IMX607
Sony IMX607

Huawei P30 Pro Sony IMX607 sensör ile gelecek!

Sensör’ün detayları ise yavaş yavaş belli olmaya başladı. 38 megapiksel değerindeki sensörün 1 / 1.8 inç büyüklüğünde olduğunu belirtelim. Quad Bayer yerine Dual Bayer adı verilen yeni nesil bir renk filtresi sistemine geçiş yapılıyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Sony IMX607‘nin dörtlü PDAF, gelişmiş gürültü azaltma ve üç farklı ISO (50/500/5000) değerine sahip olduğunu görüyoruz.

Bakalım Huawei yeni telefonu P30 Pro ile bu sensörün üzerine ne koyacak?

Huawei CFO’su kefaletle serbest bırakıldı! Peki şimdi ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Volkan Manav

Gazeteci, Teknoburada.net Kurucu / Sahibi hangi telefonu alayım sorusunun temel muhatabı. #asildora #bella #fırfır'ın babası. Müge'nin Kocası, Beşiktaşlı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu