Akıllı SaatGündemMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Watch 6 Bu Sefer Apple Watch’a Rakip Olacak

Samsung’un yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch 6 hakkında bilgiler geldi. Apple Watch’a bu sefer rakip olacak gibi görünüyor.

Samsung‘un yeni ürünlerini Ağustos ayında geleneksel bir Unpacked etkinliğinde duyurması bekleniyor. Samsung Galaxy Watch 6 serisinin de bu yıl aynı zamanda tanıtılması bekleniyor. Yaklaşan akıllı giyilebilir cihazlar hakkındaki söylentiler ve sızıntılar ivme kazanıyor gibi görünüyor. Şimdi ise yeni bir rapor, Galaxy Watch 6’nın yonga seti hakkında detayları ortaya koyuyor.

SamMobile’a göre, Samsung Galaxy Watch 6 serisi, yükseltilmiş bir işlemci tarafından desteklenecek. Yonga setinin Exynos W980 olması bekleniyor. Galaxy Watch 4 ve 5 serisinde bulunan Exynos W920’den yüzde 10’dan daha hızlı olduğu söyleniyor. Galaxy Watch 6 serisindeki yeni yonga seti, Samsung’un onu iki yıl sonra yükselteceği anlamına da geliyor. İşlemci, Watch 5 modellerindeki yükseltmenin bir parçası değildi.

Exynos W980 henüz resmi olarak duyurulmadı. Yonga seti, daha iyi pil ömrüyle sonuçlanabilecek Samsung’un 5nm işlemine dayalı olabilir.

Samsung Galaxy Watch 6

Rapor, bu detayların dışında Galaxy Watch 6 serisi hakkında herhangi bir ek bilgi ortaya koymuyor. Geçmiş sızıntılar, Samsung’un yeni nesil giyilebilir cihazlarının daha ince çerçeveli daha büyük ve daha yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca daha büyük pilleri paketledikleri söyleniyor. Geçen aya ait bir rapor, Samsung’un hayranların favorisi olan dönen çerçeveyi Galaxy Watch 6’nın yalnızca bir modeli için geri getirebileceğini öne sürdü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu