Genel

The Incredibles 2 İçin Teaser Yayınlandı


Pixar 13 yıllık sessizliğini nihayet bozarak The Incredibles (İnanılmaz Aile) filminin devamı olan The Incredibles 2 için teaser yayınladı. Geçtğimiz cumartesi günü yayınlanan teaser’da öyle görünüyor ki suçla savaş henüz sona ermedi ve İnanılmaz Aile, bunu bir aile içi mesele olarak görmeye devam ediyor! Sevimli bebek Jack-Jack’in yaramazlıkları yetmezmiş gibi, şimdi de kontrol edemediği süper güçleriyle ailesi için başa çıkılamaz bir bebeğe dönüşüyor….

The Incredibles filmi ilk olarak 2004 yılında gösterime girdi ve ülkemiz de dâhil olmak üzere dünyada önemli bir gişe ve hayran kitlesine ulaştı. Filmin kadrosunda Mr. Incredible (Bay İnanılmaz), Craig T. Nelson; ElastiGirl (Lastik Kız), Holly Hunter; Violet, Sarah Vowell; Dash (Flaş), Huck Milner) ve Jack-Jack bulunuyor. Samuel L. Jackson ise yürüyen derin dondurucu “Frozone” olarak kadroya katılıyor. Tüm hayranların her zaman için bildiği fakat Temmuz ayında resmi olarak öğrendikleri üzere yeni film, birinci filmin kaldığı yerden devam edecek. Herhangi bir zaman atlaması olmadan filmin devam edecek olması, hayranlar tarafından oldukça iyi karşılanıyor.

Filmin yönetmeni Brad Bird, Disney’in hayranlara yönelik yaz etkinliği olan D23’te yeni filmin Elastigirl (Lastik Kız) üzerine yoğunlaşacağını açıkladı.

The Incredibles 2 Ne Zaman Gösterime Girecek?

The Incredibles 2 (Muhtemelen ülkemizde “İnanılmaz Aile 2” adıyla duyurulacaktır.)  Haziran 2018 itibariyle Amerika ve İngiltere’de gösterimde olacak.  Türkiye’de gösterime giriş tarihi ile ilgili gelişmeler olması durumunda, bu bilgileri de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu