Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO A77s Özellikleri Netleşmeye Başladı

Mobil devinin yeni akıllı telefonu OPPO A77s yeni gelişmeleriyle gündeme çıktı. Telefon etkilemeye geliyor. İşte detaylar.

Telefon pazarının öncülerinden OPPO, geçtiğimiz ayda A77 isimli akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şimdi ise şirket, OPPO A77s modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gelin yaklaşan telefonun tüm detaylarına göz atalım.

OPPO A77s Çok Yakında Geliyor

Kaynaktan gelen bilgiler, OPPO A77s’in 6.56 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte geleceğini gösteriyor. Telefon arka kısmında iki adet kamera taşıyacak. Önde ise çentiğe yerleştirilmiş bir selfie lensi yer alacak. Telefonun tasarımının tanıtılan A77’den alması bekleniyor.

Telefonun yonga tarafında MediaTek Helio G35 yonga seti yer alabilir. Bu yonga setine 6GB/8GB RAM ve 128GB dahili depolama eşlik edecek. CPH2473 model numarasına sahip olan telefon, BIS, NBTC ve TUV Rheinland gibi sertifikalarını alarak 33W hızlı şarj ve 5.000 mAh kapasiteli pil ile geleceğini ortaya koydu.

l

Akıllı telefonun optik tarafında ise 50 Megapiksel birincil kamera ve 2 Megapiksel makro lens yer alacak. Ön kısımda 8 Megapiksel selfie lensi mevcut olacak. Telefonun Android 12 tabanlı işletim sistemi üzerinde çalışması bekleniyor.

Uygun fiyatıyla giriş-orta segmentte yer alacak ve ekim ayında tanıtılacak olan OPPO A77s’in, geçtiğimiz ay tanıtılan OPPO A77’ye benzer fiyat etiketleri taşıması bekleniyor. A77, iki versiyonu için sırasıyla 194$ ve 213$ fiyat etiketi taşıyordu. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu