AppleGüncel Teknoloji HaberleriMacBookMobirollerTeknoloji

Apple MacBook Pro 2021 Yeni Görüntüleri ile Büyülüyor!

Tanıtılmasına çok az kalan M1X çipli Apple MacBook Pro 2021 yeni tasarım sızıntıları ile gündeme oturdu ve oldukça dikkat çekiyor.

Cupertino devinin 2021’deki ilk etkinliği çoğunlukla iPhone serisine odaklandı ancak şimdi ikinci bir etkinliği geliyor. 18 Ekim Pazartesi günü yapılacak “Unleashed” etkinliğinde bu sefer Apple MacBook Pro 2021 serisi merkez olacak. Şirketin MacBook Pro 14 ve MacBook Pro 16’yı tanıtması bekleniyor.

Etkinliğe birkaç gün kaldı ancak yeni sızıntı ve görselleri her zaman memnuniyet ile karşılıyoruz. Apple Tomorrow belki de bugüne kadar yeni MacBook serisinde sahip olduğumuz en net görüntüleri sağladı. Render görüntüleri Apple’ın Mac’lerine ait son sızıntılarına da dayanıyor.

Apple MacBook Pro 2021 Serisi Daha İyi Deneyimler Sunacak

Tasarım eski MacBook’lara benzese de yeni seride birkaç anlamlı yükseltme yapıldı. Yeni 14:9 çerçeve oranıyla daha uzun görüntüleme alanı ile daha iyi bir web kaydırma deneyimi sağlayacak. İkincisi, çerçeveler önemli ölçüde azaltıldı. Neredeyse çerçevenin olduğunu fark etmeyeceksiniz.

Sızan şemalarda artık Touch Bar özelliğinin de artık olmadığını görüyoruz. Bu yılki modellerde bu özelliğin kaldırılacağı öne sürülmüştü ve doğrulandı.

Yeni seri daha fazla bağlantı noktası da sunacak. Görüntüde gördüğünüz gibi, 2021 MacBook Pro 14 ve 16, en az bir tam boyutlu HDMI bağlantı noktası, iki USB Type-C bağlantı noktası ve MagSafe şarjı desteği ile piyasaya sürülecek.

Bunun dışında, Apple’ın kendi ARM tabanlı çipi M1X olarak adlandırıldı ve iki MacBook’umuza güç verecek. Her iki modelin de 120Hz yenileme hızlarını destekleyen mini LED ekranlarla gelmesi bekleniyor. Unleash etkinliğine çok az kaldı ve yeni detayları sizlere sunacağız. Takipte kalın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu