Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

7.000 mAh Dev Bataryalı OPPO A6 Max Tanıtıldı

7.000 mAh pil, 120 Hz OLED ekran ve Snapdragon 7 Gen 3 işlemcisiyle OPPO A6 Max modeli Çin'de piyasaya sürüldü.

OPPO, akıllı telefon dünyasında yeni bir standart belirleyebilecek olan OPPO A6 Max modelini tanıttı. Cihazın en dikkat çekici özelliği, tabletlerde görmeye alıştığımız 7.000 mAh’lik devasa pil kapasitesi. Silikon-karbon kimyasıyla üretilen bu yeni nesil pil, yüksek enerji yoğunluğu sayesinde bu kadar büyük bir kapasiteyi kompakt bir gövdede sunmayı başarıyor.

Pil gücünün yanı sıra, OPPO A6 Max’in diğer özellikleri de oldukça etkileyici. Telefon, 120 Hz yenileme hızına ve 1.600 nit maksimum parlaklığa sahip 6,8 inçlik büyük bir OLED ekranla geliyor. Bu panel, şirket içi Crystal Shield Glass ile korunuyor ve ıslak elle bile rahatça kullanılabiliyor.

Cihaz, gücünü Snapdragon 7 Gen 3 işlemciden alıyor ve 8 GB RAM ile 256 GB depolama alanına sahip. Fotoğrafçılık tarafında ise arka kısımda 50 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel yardımcı derinlik sensörü bulunuyor. Ön tarafta yer alan selfie kamerası ise 32 megapiksel çözünürlük sunuyor.

blank

Büyük bir bataryayı hızlı bir şekilde doldurmak da mümkün. OPPO A6 Max, 80W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi sayesinde sadece 24 dakikada %50 şarj seviyesine ulaşıyor.

Ayrıca, cihazın dayanıklılık sertifikaları da dikkat çekici. Toz ve suya karşı IP69 derecesine sahip olan telefon, aşırı sıcak ortamlarda bile çalışabileceğini gösteren SGS sertifikasına da sahip.

Şu an için sadece Çin pazarında 1.599 Çin Yuanı (yaklaşık 220 ABD Doları) fiyatla satışa sunulan OPPO A6 Max’in uluslararası pazarlara gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Cihaz, beyaz (cam arka yüzey) ve mavi (cam elyafı arka yüzey) renk seçenekleriyle sunuluyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu