Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoTeknoloji

Lenovo Z5 ön kamera nerede olacak? Xiaomi Mi Mix 2’den daha iyi!

Akıllı telefon pazarında büyük bir rekabet yaşanıyor ve bu da en çok biz tüketiciler eyarıyor. Büyük üreticiler fiyatları arttırsa da Oppo, Vivo ve Xiaomi gibi üreticiler fiyatların daha da yükselmesinin önündeki en büyük engel gibi görünüyor. Çinli bir diğer üretici Lenovo ise bir anda Android ekosisteminin en çok konuşulan üreticisi haline geldi. %95’e ulaşan ekran kasa oranı ve 4TB hafızası ile gündemimize bomba gibi düşen Lenovo Z5 ön kamera donanımı nasıl ve nerede olacak oldukça merak ediliyordu ve bugün ortaya çıkan görseller bu merakımızı tamamen giderdi.

Lenovo Z5 ön kamera
Lenovo Z5 ön kamera

Lenovo Z5 ön kamera sürprizi ile geliyor!

Ekran / kasa oranı %95 seviyelerinde olacak telefonun sis perdesi gün geçtikçe aralanıyor. Daha önce her zaman resmi kaynaklardan bilgi gelirken, telefon bu defa bazı sızıntılarda karşımıza çıktı. Sızan görüntüler Lenovo Z5’in ön kamera ve diğer sensörlerinin nereye konumlandırıldığını gösteriyor.

Telefondaki ön kamera, Mi Mix serisinde olduğu gibi alt bölüme yerleştirilmiş. Mi Mix modellerden farklı olarak kamera tam orta kısımda. Lenovo Z5’te ahize göze çarpmıyor. Muhtemelen ilk Mi Mix’te gördüğümüz gibi ses ekran altında geliştirilen özel bir yöntemle aktarılacak.

Lenovo Z5 yok artık dedirten fiyatıyla satışa sunuldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu