Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Bu Telefonlar Amiral Gemilerine Kafa Tutuyor: İşte En Güçlü Fiyat Performans Telefonları

AnTuTu'nun her ay düzenli olarak paylaştığı Android'in en güçlü fiyat performans telefonları belli oldu. Lider değişmedi.

Bir önceki yazımızda 2024 Haziran ayı en güçlü amiral modellerini listelemiştik. Şimdi ise AnTuTu tarafından yayımlanan en güçlü fiyat performans telefonlarını listeleyeceğiz. AnTuTu’ya göre 2024 Haziran ayınn en güçlü fiyat performans modellerinin zirvesinde 1.434.328 puanla Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcili OnePlus Ace 3V modeli yer alıyor. Lideri 1.379.517 puanla aynı işlemcili Realme GT Neo6 SE modeli takip ediyor. Hatırlarsanız önceki ay da OnePlus Ace 3V modeli bu listenin ilk sırasındaydı.

Haziran Ayının En Güçlü Fiyat Performans Telefonları Dimensity İşlemci Kullanıyor

Listenin 4 modeli Snapdragon işlemcileri kullanırken, diğer altı model Dimensity işlemcilerden güç alıyor. Altıncı sıradan dokuzuncu sıraya kadar Dimensity 8200 işlemciye sahip modeller bulunuyor. İşte listenin tamamı:

En Güçlü Fiyat Performans Telefonları

Orta seviyenin en iyi işlemcisi AnTuTu’ya göre Snapdragon 7+ Gen 3. İlk iki Android cihazı bu işlemciyi kullanıyor. Daha sonra Dimensity 8300 Ultra yonga seti 3. sırayı paylaşıyor. 4. sırada ise Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcisine sahip iki model kendine yer bulmuş. Siz de bir telefona yüksek paralar vermek istemiyorsanız bu listedeki modellere göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu