Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerOnePlusOPPOrealmeSamsungTeknolojiVivoXiaomi

2021 Yılında Hangi Amiral Gemisi Modeller ile Tanışacağız

2020 Açıkçası çok kötü geçti ama önümüzdeki yıl sektör için daha güzel olacak. Peki, 2021 yılında hangi amiral gemisi telefonlar tanıtılacak?

2020 Yılı öyle ya da böyle bitiyor . Bu yıl yaşanan pandemi hayatımızın her anını olumsuz bir şekilde etkiledi. Birçok kişi ve birçok sektör bu durumdan olumsuz anlamda etkilendi. Bu sektörlerden birisi de takdir edersiniz ki akıllı telefon pazarı oldu. Okulların kapanması ve evden derslerin başlaması ile bilgisayar ve tablet sektörü ise altın çağını yaşadı. Önümüzdeki yıl aşının bulunması ile birlikte daha güzel günler geçireceğimizi düşünüyoruz. Peki 2021 yılında hangi amiral gemisi telefonlar pazara sunulacak?

Biz de bu noktada pazara sunulacak telefonların bir listesini yaptık ve teknik detayları ile sizlere bir liste hazırladık. Geçtiğimiz hafta Qualcomm’un gerçekleştirdiği Snapdragon 888 yonga seti lansmanında ve sonrasında ise üreticiler yeni ürünlerini duyurmak için resmen bir yarışa girdiler. Bu noktada en agresif üretici ise Xiaomi gibi görünüyor. Zira Çinli üreticinin kurucusu ve CEO’su Lei Jun Snapdragon 888 etkinliğin bir video ile katılarak yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 11 serisinin dünaynın ilk Snapdragon 888 kullanan amiral gemisi olacağını da resmen duyurdu. Sitemizde Xiaomi Mi 11 serisi ile ilgili haberlere de ulaşabilirsiniz. Telefonun ne zaman tanıtılacağını ise aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Samsung, Huawei, Xiaomi, Apple, OPPO, OnePlus, realme ve Vivo… Bakalım önümüzdeki yıl bize hangi telefonları tanıtacaklar…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu