Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

2021 Sony yılı olacak! Sony Xperia 1 II ve Amiral Gemileri…

Ah be Sony! İnsafa gelip Türkiye pazarına tekrar girmesi için üzerlik mi yakalım, çaput mu bağlayalım bilemedik. Sony Xperia 1 II 2021 yılının yıldızı olacak.

Sony’nin mobil yenilikleri hakkındaki bilgiler, daha önce tekrar güvenilir veriler yayınlayan Androidnext kaynağı tarafından yayıldı. Şirketin bu yıl üst düzey Xperia’nın kompakt bir sürümünü yayınlamayacağı söyleniyor. Ancak, önümüzdeki yıl Sony patlama yapmaya hazırlanıyor. Sony Xperia 1 II 2021 yılında en çok satan telefonlardan biri olabilir.

Özellikle Sony, amiral gemisi modelini üç versiyonda piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu standart bir modifikasyon, geliştirilmiş performansa sahip premium bir versiyon ve kompakt bir modifikasyon olacak. Telefonlar güçlü bir Qualcomm Snapdragon yonga setiyle gelecek. Bu da elbette telefonun hem kamera, hem güç bakımından birçok rakibini terleteceğini gösteriyor.

Telefon, 3.840 x 1.644 çözünürlüklü, 643 ppi, 90Hz yenileme hızına ve hatta 21:9 en boy oranına sahip 6.5 inç OLED HDR ekrana sahiptir. Cihaz Qualcomm’un Snapdragon 865 SoC ile 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile güçlendirildi. Cihazda 3,5 mm kulaklık girişi vardı ve kablolu hızlı şarj ve kablosuz şarjı da destekliyor.

Benzer şekilde, diğer olası lansman adayı Sony‘nin WH-1000XM4 serisi kablosuz kulaklıklarıdır. Bu kulaklıklar, 30kHz‘e kadar frekans tepkisine sahip 40mm ses sürücüsüne sahipti. Tek bir tam şarjla, cihaz 30 saate kadar dayanabilir ve aynı anda iki Bluetooth cihazı ile eşleştirilebilir. Sony’nin Türkiye’de telefonlarını tekrar piyasaya sürmesini ve bu kaliteli teknolojik cihazlardan mahrum kalmamayı temenni ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu