Akıllı TelefoniOSiPhone

2018 model iPhone’lar için sürpriz gelişme!

Endüstrinin önemli kaynaklarından DigiTimes bu yıl tanıtılacak iPhone modelleri için dikkat çeken bir rapor yayımladı. Siteye göre 2018 model iPhone’lar deneme üretimi sürecinden geçecek. Geçen yıl özellikle iPhone X’ın 3D sensör modüllerin üretiminde yaşanan gecikme nedeniyle üretim hattı beklentilerin altında kaldı. Benzer sürecin bu yıl yaşanmaması için yılın ikinci çeyreğinde yeni iPhone’lar için deneme üretimi gerçekleştirecek.

2018 model iPhone'lar
2018 model iPhone’lar

Rapora göre iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X satışları beklentilerin altında seyrediyor. Deneme üretiminin başlaması, 2018 yılında tanıtılacak iPhone cihazlarının teslimat planlarını hızlandıracak ve böylece akıllı telefonun momentumunu yeniden canlandıracağı belirtiliyor. Ayrıca Apple’ın tedarik zinciri ortaklarında, bu yıl ki sipariş beklentileri hakkında iyimser bir hava hakim.

Apple’ın yıl ikisi OLED ekranlı olmak üzere 3 üç yeni iPhone modeli duyurması bekleniyor. 5.85 inç ve 6.45 inç ekranlı iPhone’larda OLED; 6.1 inç ekranlı modelde ise LCD ekran kullanılacak. Yeni iPhone’ların tümünde Face ID teknolojisinin yer alacağı iddia ediliyor.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/akilli-telefon-satin-alirken-nelere-dikkat-etmeliyiz/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu