Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

2000 TL altı en iyi telefonları MediaMarkt için inceledik!


Geçtiğimiz günlerde MediaMarkt için çektiğimiz 2000 TL altı en iyi telefonlar sıralama videomuzu sizlerle paylaşmak istedik. Destek verirseniz seviniriz…

Akıllı telefon pazarında fiyatlar her yeni nesil ile birlikte artmaya devam ederken uygun fiyatlı telefonlara daha fazla ihtiyaç duymaya başladık. Biz de MediaMarkt için bir video çektik ve 2000 TL altı en iyi telefonlara yakından bakmak istedik. Yeni nesil telefonların yanında General Mobile GM 9 Pro gibi DxOMark rekortmeni bir telefonun da bu fiyatlara düştüğünü görmek bizleri sevindirdi. Casper, Huawei, OPPO, Xiaomi, TCL ve Samsung markalarının rekabetinde siz hangisini seçeceksiniz bilemiyoruz ama bu listeyi mutlaka değerlendirmenizi sizlere tavsiye ediyoruz.

Açıkçası incelediğimiz telefonlar içinde hepsi de birbirinden farklı ürünler. Bu telefonların geniş incelemelerini de zaman içinde sizlerle paylaştık ve incelemeleri yapmaya da devam edeceğiz. Xiaomi Mi A3 donanım tarafında oldukça güçlü. Yerli markalardan Casper ise VIA S serisi ile karşımıza çıkıyor. Huawei P Smart 2019 ise birçok kişi tarafından tercih edilen ürünlerden birisi. Sıla reklamları ile dikkatleri üstüne çeken OPPO A5 2020 ise 4 kamerası ve 5.000 mAh pil gücü ile çok iddialı. Samsung tarafında ise Galaxy A20S dikkatimizi çekti. Ülkemizde oldukça iyi bilinen markalardan birisi olan Alcatel‘in 3X modeli de bu fiyat segmentinde oldukça rekabetçi bir ürün.

Peki sizin favoriniz hangisi? Video altına yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu