Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

1150 dolar paranız varsa Android 11 ile herkesten önce tanışın

Herkesin merakla beklediği yeni nesil Android güncellemesi bize ne sunacak? Peki Android 11 ne zaman tanıtılacak? Tüm detaylar belli oldu…

Geçtiğimiz günlerde Google Android 11 test ve erken deneyim programını başlattı ve biz de bu konuda bir haber hazırladık. Yeni Android sürümü ile ilgili tüm detayları bu haberde paylaştık. Haberi okumadıysanız buraya tıklayarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Daha Android 10 ile tanışmayan Android ekosisteminin şimdiden yeni bir Android sürümü tanıtmasına ne diyorsunuz bilemiyoruz ama bu konu Android ekosisteminin büyük bir kanseri haline döndü. Zira bugün OPPO, Realme, iQOO, Honor vb gibi üreticiler halen Android 10 güncellemesini net olarak kullanıcılarına sunabilmiş değil.

Google bugün bir açıklama yaptı ve 12 Mart ile 14 Mart tarihleri arasında Google I/O yani Google Geliştiriciler Konferansı yapacağını duyurdu. Bu takdir edersiniz ki birçok kişinin beklediği bir etkinlik ve yeni nesil Android güncellemesi ile de bu etkinlik kapsamında tanışacağız.

Tanışacağız ama 1.150 dolar paranız ve bir de yatmaya yeriniz varsa. Zira bugün Google bu duyuru ile birlikte etkinliğin bilet fiyatlarını da bizlerle paylaştı. Öğrenci 375 dolardan başlarken en üst limitin de 1.150 dolar olduğunu görüyoruz. Bu etkinlik sonrasında kısa süre içinde Beta versiyonlar Pixel telefonlara sunulacak ve Android 10 güncellemesi de tamamen unutulacak gibi görünüyor.

Peki siz bu güncellemeler ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Google bu yılda Apple tutkunu gazetecileri bu etkinliğe götürmeyi tercih edecektir…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu