Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

En Hızlı Android Telefon Yakında Geliyor!

Asus’un yeni canavarı Asus Rog Phone 6D en hızlı Android telefon unvanını eline almaya geliyor. Bu telefon fişek gibi hızlı olacak.

En hızlı Android telefon unvanını OnePlus Ace Pro kaybetmek üzere. Asus’un yeni oyuncu telefonu Asus Rog Phone 6D, performans testlerini alt üst etmeye geliyor. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station, MediaTek Dimensity 9000+ yonga seti ile donatılmış yeni bir Asus ROG oyun telefonunun AnTuTu testinde test sonuçlarını yayınladı.

Testin sonuçlarına göre yeni Asus ROG’un AnTuTu’daki toplam puanı 1.146 milyonu geçti. Bu, onu Android işletim sistemine dayalı en üretken akıllı telefon yapıyor. CPU performansı 290.000 puanın üzerindeydi ve rakiplerinden 40.000 puan daha fazlaydı.

Temmuz ayında, OnePlus Ace Pro 1.141.383 AnTuTu puanı ile liderliği ele geçirdi. Asus ROG Phone 6 yaklaşık 1,11 milyon ve Xiaomi 12S Ultra 1,1 milyon puan aldı.

Yeni Asus ROG Phone 6D performansı ile gerçekten Android telefon kullanıcıların dikkatini çekecek gibi görünüyor. Çin pazarında satışa sunulacak olan bu telefonun fiyatı henüz açıklanmadı. Muhtemelen 800 dolar ve üzerinde bir fiyattan satışa sunulur.

Asus ROG Phone 6D

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan bu canavarın iPhone 14’ün tahtını sallaması bekleniyor. Bakalım Asus bu sefer farklı bir politika izleyip Avrupa pazarına hızlı bir şekilde açılacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu