Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

EMUI Sistemindeki 13 Gizlilik Sorunu Çözüldü!

Kendi işletim sistemi ile gündemden düşmeyen Huawei kullanıcılarının yüzünü güldürmek için EMUI sorunlarını çözdü. Hatalar giderildi.

Bildiğiniz üzere Huawei marka telefonlar Android tabanlı EMUI ile çalışıyordu. Geçtiğimiz günler de kendi geliştirdiği işletim sistemi olan HarmonOS’i duyuran şirket şimdi de güncelleme yayınladı. Beta 3 olarak sınırlı cihazlar da çalışan yeni işletim sistemi muhtemelen Haziran ayında lansmana çıkacak. Geçen hafta Kaan Arlı Byby Android diyerek adeta mehteri vermiş ve şirketin yeni işletim sistemini kastetmişti. Şirket kendi işletim sisteminin yanı sıra son zamanlarda EMUI yazılımına da odaklandı ve yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme işletim sistemindeki 13 gizlilik sorununu çözüme kavuşturdu.

Kullanıcılarını ve müşterilerini hayal kırıklığına uğratmak istemeyen şirket başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Cihazlarının bakımı için elinden geleni yapan şirket, genel performans ve sistem güvenliği için yine kolları sıvadı. Yeni bir güncelleme yayınlayan şirket pek çok hatayı giderdi.

EMUI
EMUI

EMUI Sistemindeki 13 Gizlilik Sorunu Çözüldü

Şirket EMUI sistemindeki güvenlik açıklarını kapatmak için Mayıs 2021 güvenlik yamasını yayınladı. Samsung Mayıs 2021 güvenlik yamasını Mayıs ayının ilk haftasında yayınlarken, Çinli şirket ise Mayıs ayının sonlarına doğru yayınladı. Yeni güncelleme telefonlar üzerinde 3 kritik, 10 yüksek ve 4 orta düzey sorunun yanı sıra 13 gizlilik sorununu çözüme kavuşturdu. Kullanıcılar için hayati öneme sahip olan gizlilik sorunları nihayet sona ererken güncellemenin işletim sistemini de daha iyi hale getirdiği biliniyor. Güncelleme şuan da yayında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu