Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme İki Telefon Modeli İçin Güvenlik Kalkanını Devreye Soktu!

24 Mart’ta yeri göğü inletecek olan realme X7 ve Narzo 20 Pro model telefonlar için Şubat 2021 güvenlik yaması yayınladı. Güvenlik önemli.

Son haftalarda yayınladığı güncellemeler ile dur durak bilmeyen realme markası kullanıcılarına verdiği önem ile sık sık haberlerimizde kendine yer bulmaya devam ediyor. Bir kaç haftadır telefon modelleri için çeşitli güvenlik yamaları yayınlayan şirket, diğer bir yandan da yeni teknolojilerin peşinde koşmaya devam ediyor. Her ay olduğu gibi Mart ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde şirket yine güvenliğe verdiği önem ile kullanıcılarına güvenlik yamaları sunuyor. 24 Mart’ta realme 8 modelini Hindistan’da görücüye çıkaracak olan şirket akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapacak.

Daha önce yaptığımız haberlerde telefonun özelliklerinden defalarca kez bahsetmiştik. Yeni telefon üretmenin yanı sıra güncellemeler ile de kullanıcıların yüzünü güldürmeye devam eden şirket şimdi de iki farklı telefon modeli için Şubat 2021 güvenlik yamasını devreye soktu. Gelen güncelleme ile kullanıcıların gizliliği biraz daha güven altına alınmış oldu.

realme
realme

realme X7 ve realme Narzo 20 Pro Şubat 2021 Güvenlik Yaması Aldı

X7 model için RMX2151PU_11.A.87, Narzo 20 Pro için RMX2161PU_11.A.87 sürüm numarası ile yayınlanan Şubat 2021 güvenlik güncellemesi ne kadarlık bir dosya boyutuna sahip ne yazık ki duyurulmadı. Ancak güvenlik yaması olduğu için yaklaşık 50MB olduğunu tahmin edebiliriz. Gelen güncelleme telefon modelleri için sistem performansını optimize etmenin yanı sıra sistem kararlılığını da iyileştiriyor. Bu sabah saatlerinde yayınlanan güncelleme şuan da cihazlar üzerinde indirilebilir durumda yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu