Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50 Gaming Edition Azer Bülbül Gibi Titreyecek

Redmi’nin yakında tanıtacağı telefonu Redmi K50 Gaming Edition, kullanacağı yeni titreşim motoru ile bir ilke imza atacak. İşte detaylar.

Xiaomi’nin merakla beklenen Redmi K50 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugün ise Digital Chat Station takma adı sızıntı devi, daha önce yayınladığı yeni Redmi K50 Gaming Edition telefonunun daha ayrıntılı özelliklerini ortaya çıkardı.

Redmi K50 Gaming Edition özellikleri ile şov yapmaya geliyor

Redmi K50 Gaming Edition, Snapdragon 8 Gen 1 tek çipli sistem üzerine kurulacak ve bu nedenle ucuz bir telefon olmayacak. Premium platformun yanı sıra cihaz, Android akıllı telefonlar arasında en güçlüsü olacak yeni nesil CyberEngine (AAC 1016) titreşim motoruyla da donatılacak. Bu sektörde bir ilk olacak. Telefon titreşimi ile rakiplerinden daha iyi bir deneyim sunacak.

Yeni canavar, Corning Gorilla Glass Victus tarafından korunan, yüksek yenileme hızı desteğine sahip 6.67 inç Full HD+ OLED ekrana sahip olacak. 4700 mAh pil ve 120 W hızlı şarj desteği ile donatılacak ve bu da telefonu 17 dakikada şarj edecek.

Ayrıca Gaming Edition, iki buhar odası ve JBL stereo hoparlörlü modern bir soğutma sistemi ile donatılacak. Telefon, Android 12 işletim sistemi ve MIU 13 arayüzü ile önceden yüklenmiş olarak gelecek ve ayrıca oyunlar için yan panelde ek düğmeler alacak. Ön kamera 16 megapiksel olacak ve ana kamera 64, 13 ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip görüntü sensörleri alacak.

Redmi K50 Gaming Edition

Fiyat açısından 600 dolar bandında olacağını düşündüğümüz bu canavarın önümüzdeki aylarda tanıtılması bekleniyor. Xiaomi 12 serisi gibi önce ilk olarak Çin’de satışa sunulacak olan telefon bakalım Türkiye pazarına giriş yapacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu