Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung One UI 5 İçin Tanıtım Videosu Yayınladı

Samsung One UI 5 güncellemesinin dağıtımına başladı. Galaxy S22 serisi için başlatılan güncellemede tüm yenilikler bu videoda gösteriliyor.

Samsung kısa bir bekleyişin ardından Galaxy S22 serisi için Android 13 / One UI 5 güncellemesinin dağıtımına başladı. İlk etapta Avrupa’da yayınlanan güncelleme şu an birçok bölgede Galaxy S22, Galaxy S22 Plus ve Galaxy S22 Ultra modelleriyle buluşuyor.

Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte One UI 5.0 güncellemesinin getirdiği yenilikler için kısa bir video yayınlandı. Resmi videoda One UI 5.0’daki tüm yeniliklerin özetini bulmak mümkün.

OneUI 5.0 ile birlikte telefonunuzun (ve saatinizin) tam da istediğiniz gibi görünmesini sağlamak için hem otomatik hem de manuel birçok yeni özelleştirme eklendi. Ana ekranda daha fazla yer açmak için için yığılmış widget’lar gibi bazı pratik iyileştirmeler de dikkat çekiyor.

Ayrıca, daha büyük ekranlı cihazlar için (örneğin, Galaxy Fold serisi gibi) yeni bir görev çubuğu var. One UI 5 ayrıca, Gizlilik ve Güvenlik kontrollerini geliştirirken, şüpheli bir şey olması durumunda otomatik uyarıları tek bir ekranda birleştiriyor.

Samsung One UI 5 Tanıtım Videosu

Samsung, Galaxy S22 serisinin ardından güncellemeyi kısa süre içerisinde bu defa Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 için yayınlayacak. 2022’nin sonuna kadar Galaxy S21 serisi, Galaxy Z Fold 3 5G, Galaxy Z Flip 3 5G ve Galaxy A53 5G modelleri de yine Android 13 güncellemesiyle buluşacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu