Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 ile iPhone 13 Karşı Karşıya Geldi!

Samsung’un daha tanıtmadığı amiral gemisi modeli Galaxy S22 ile Apple’ın yeni gözdesi iPhone 13 kozlarını ekran tarafında paylaştı.

Ocak ayında bir aksilik yaşanmaz ise Samsung karşımıza yeni amiral gemisi serisi Galaxy S22 ile çıkacak. iPhone 13’ün direkt rakibi olacak olan bu seri hakkında bilgiler gelmeye şimdiden başladı. Sızıntıları ile ünlü Ice Universe, Samsung’a olan önyargısına rağmen S22 serisinin en güzel telefon olacağını belirtmişti. Bugün ise yine sızıntı devi S22 serisine ait olduğunu söylediği ön paneli iPhone 13 ile kıyasladı.

Galaxy S22 iPhone 13’e göre daha dar çerçeve ile gelecek

Sızdırılan görsellere göre temel model bile dört tarafta eşit derecede küçük bir çerçeveye sahip. iPhone 13’e çentiği ve kalın olan çerçeveleriyle bakarsanız, farkın çok büyük olduğunu görebilirsiniz. Ice Universe’e göre, yakın gelecekte, amiral gemisi Android modellerinin genel eğilimi, ekranın dört tarafında da eşit derecede darlaşacak olan çerçevelerin genişliğini daha da azaltmak olacak. Bu tür ekranlar, önümüzdeki yıl en iyi Android amiral gemilerinin çoğunda kullanılacak.

Fotoğraflar ayrıca S22 Ultra’nın kasa ve ekran şekli açısından Note20 Ultra ailesinin temsilcisine daha çok benzeyeceğini doğruluyor. Sızıntı devi daha önce Samsung Galaxy S22 Ultra’nın tamamen yükseltilmiş bir Note20 Ultra olduğunu belirtmişti. Bu sızıntılardan sonra yeni seride Note20’nin tasarım hatlarının kullanacağı netleşmiş oldu diyebiliriz.

Galaxy S22

iPhone 13’e göre daha dar çerçeve ile gelecek olan Samsung’un yeni amiral gemisi serisinde Snapdragon 898 / Exynos 2200 yonga seti bulunacak. Performans konusunda sınırları zorlayacak olan bu seri, kamera tarafında da DxOMark’ta ilk beşe rahat bir şekilde oynayabilecek. Ocak ayında tanıtılıp satışa sunulacak olan amiral gemisi serisinin fiyatlarının S21 ile aynı seviyede olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu