Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S24 Ultra, Android’in Bir Sonraki Kralı Karşınızda

Samsung Galaxy S24 Ultra modelini bekleyenler buraya. Güvenilir bir kaynak merakla beklediğimiz telefonu her açıdan ortaya çıkardı.

Bugüne kadar sayısız telefonu resmi duyurusundan önce ortaya çıkaran @OnLeaks saatler önce Galaxy S24’ü bizlere gösterdi. Hızını alamayan güvenilir kaynak son olarak Samsung Galaxy S24 Ultra modelinin nihai tasarımını gözler önüne serdi.

Yayınlanan görüntüler, Galaxy S24 Ultra’nın S23 Ultra’ya fazlasıyla benzeyeceğini gösteriyor. Samsung’un gelecek yıl amiral gemisi modellerinde önemli bir tasarım değişikliği yapmayacağı böylece belli oldu.

Rapora göre Galaxy S24 Ultra, 6,8 inç ekrana sahip olacak ve Samsung, Galaxy S serisinde önceki nesil Ultra modellerinden farklı olarak düz ekrana yer verecek. Telefon 162,3 x 79 x 8,7 mm ölçülerinde olacak, bu da S24 Ultra’nın Galaxy S23 Ultra’dan biraz daha kısa ve biraz daha geniş olduğu anlamına geliyor.

Telefonun arka tarafında dört kamera bulunuyor. Kamera birimi 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş kamera, 3x optik yakınlaştırmalı 10 MP telefoto kamera ve 5x optik yakınlaştırmalı 50 MP telefoto kamera şeklinde olacak. Önceki raporlar doğruysa Samsung bu modelde 10x optik zoom lense yer vermeyecek.

Samsung Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri

Önceki sızıntılar, telefonun QHD+ çözünürlüğünde HDR10+ ve 2.500 nit’e kadar en yüksek parlaklığa sahip Dinamik AMOLED 2x ekrana sahip olacağını gösterdi. Telefon 5.000mAh bataryadan güç alacak ve 45W’a kadar hızlı kablolu şarjı destekleyecek. Daha önceki modellere bakıldığında telefonun 15W kablosuz şarj ve ters kablosuz şarj özelliğine de sahip olabileceğini söyleyebilriz.

Galaxy S24 Ultra, dünya çapında yalnızca Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy işlemciyle gelecek. Telefonda ayrıca 12GB/16GB RAM ve 256GB/512GB/1TB dahili depolama mevcut olacak.

Raporlar ayrıca telefonun acil mesajlaşma veya arama için iki yönlü uydu bağlantısına sahip olabileceğini de gösterdi. Telefon muhtemelen kutudan Android 14 çalıştıracak ve en az dört büyük Android işletim sistemi güncellemesi alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu