Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Amazfit Bip 3 ve Bip 3 Pro Dünya Sahnesine Çıktı

Akıllı saat devi Amazfit, Bip 3 ve Bip 3 Pro modellerini yeniden tanıtarak ilgileri üstüne topladı. İşte akıllı saatlerin özellikleri.

Giriş seviyesi segmenti hedefleyen yeni Amazfit Bip 3 ve Bip 3 Pro akıllı saat modelleri şirket tarafından tanıtıldı. Uzun zamandır sızıntılarla gündeme çıkan saatlerin artık resmiyete kavuşması bekleyenleri sevindirdi. Gelin akıllı saatlerin tüm detaylarına göz atalım.

Amazfit Bip 3 ve Bip 3 Pro GPS Desteğiyle Tanıtıldı

Bip 3 serisi, geçen yıllarda tanıtılan 2020 Bip U serisinin devamı niteliğinde tanıtıldı. Her iki akıllı saat de 2.5D temperli cam ve 1.69 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Akıllı saatlerin kaliteli bir görüntü deneyimi sunduğu aktarıldı.

Akıllı saatler nabız ölçer, uyku takibi, stres izleme ve 60’a kadar spor modu destekliyor. Buna ek olarak bu akıllı saatler ile vücudunuzdaki kan oksijen seviyeleri de ölçülebiliyor. Akıllı saatin sağlık takibi açısından geniş özellikler taşıdığını düşünüyoruz.

50 adet ekran yüzü, ince ve hafif tasarım, 5 ATM su dayanıklılığı ve GPS desteği akıllı saati giriş seviyesinin en donanımlı akıllı saatlerinden birisi haline getiriyor. Akıllı saatler tüm bu özellikleri sağlamak için 280 mAh kapasiteli pil taşıyor. Her iki akıllı saat de mavi, siyah ve pembe renklerle raflarda yer alacak.

Akıllı saatler bu defa başka bir ülkede tanıtılarak global olarak piyasaya sürüleceğinin izlenimini verdi. Umarız ki ülkemize de giriş yapar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu