Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy M20 pil ve ekranı ile kendine aşık etti!

Samsung için 2019 oldukça hızlı başladı. 20 Şubat tarihinde tanıtılacak olan yeni nesil amiral gemisi Galaxy S10 ile tanışmaya hazırlanırken 28 Ocak tarihinde Hindistan pazarı için özel olarak geliştirilen Samsung Galaxy M serisi ile tanışacağız. Bugün ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy M20 pil ve ekran performansı ile kullanıcıların beğenisini kazandı. Hindistan‘da bulunan Samsung Üyeleri Topluluğundan bir kullanıcının herkesten önce inceleme şansına sahip olduğu yeni nesil Galaxy M20 pil ve ekran performansı ile kullanıcıdan tam not aldı!

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Galaxy M20 pil
Galaxy M20 pil

Samsung Galaxy M20 pil ve ekran tarafında eşsiz!

Yapılan yorumlara baktığımıza telefonun 5.000 mAh pil gücü oyun oynarken test edildi ve 45 dakika süren oyunda şarjın çok az (rakam belirtilmiyor) tükendiği belirtiliyor. Şarj dolum potansiyelinin de öne çıkartıldığı yorumların en doğrusunu bizlerin yapacağını düşünüyoruz.

Yenin nesil Infinty V formatında 6,3 inç boyutunda 2340x1080p çözünürlüğünde bir ekrana ve 5.000 mAh pil gücüne sahip olacak. Ortaya çıkan yorumlardan anladığımız kadarıyla bugüne kadar Samsung tarafında gördüğümüz en iyi şarj performansı Galaxy M20‘de olacak…

Katlanabilir Xiaomi telefon başkanın ellerinde! İnanılmaz görünüyor [Video]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu