Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 48 megapiksellik telefonlu kamera yapıyor!

Akıllı telefonlarda son dönemde en önemli donanımların başında kamera geliyor. Sosyal medyanın hayatımıza bu denli girmesi ile birlikte Xiaomi 48 megapiksel değerinde kameraya sahip bir telefon hazırlığına başladı. Bugün Xiaomi‘nin Başkanı Lin Bin, kişisel Weibo hesabında arkasında 48 megapiksel yazan bir telefon görseli yayınladı. Bu da Xiaomi‘nin 41 megapiksellik Lumia 1020 modelinden daha fazlasını bizlere sunacağını gösteriyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi 48 megapiksel
Xiaomi 48 megapiksel

Xiaomi 48 megapiksel telefon hazırlıyor!

Ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi’nin 2019 yılının ilk ayında bu telefonu pazara sunacağını ve 2019 yılına oldukça iddialı bir şekilde gireceğini gösteriyor. Tamamen sosyal medya fotoğrafçılarına hitap edecek olan bu modelin Sony IMX586 sensör kullancağı ise neredeyse kesin bir durum. Baktığınızda Samsung ISOCELL Plus GM1 sensörü de 48 megapiksel değerinde ama biz Xiaomi’nin Sony ile olan yakın ilişkilerinden dolayı tercihini IMX586 tarafında kullanacağını düşünüyoruz.

Yonga seti tarafında ise Xiaomi ve Qualcomm arasında yapılan Snapdragon 710 yonga seti anlaşması gibi bir anlaşma yapılmış olabilir ve bu telefon Snapdragon 855 yonga seti kullanan ilk telefon olabilir. Bakalım Xiaomi bize neler sunacak?

Xiaomi Mi 8 Explorer için mükemmel özellikler yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu