Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 5X tanıtım tarihi belli oldu! Orta segmente iddialı bir model geliyor

İlk detayları kısa süre önce ortaya çıkan Xiaomi Mi 5X  akıllı telefonun bu defa tanıtım tarihi belli oldu. Mi 5X tanıtım tarihi şirketin yayınladığı basın fotoğrafıyla netlik kazandı. Orta segmentin en iddialı telefonlarından biri olacak Mi 5X’i öne çıkaran özelliklerin başında çift arka kamerası geliyor. Çift tonlu LED flaş ile desteklenen 12 megapiksel çözünürlüklü arka kameraların optik yakınlaştırma gerçekleştireceği ve portre modunda fotoğraflar çekeceği gelen bilgiler arasında.

Xiaomi Mi 5X
Xiaomi Mi 5X

Xiaomi Mi 5X tanıtım tarihi

Yayınlanan basın afişine göre Mi 5X modeli 26 Temmuz’da tanıtılacak. Bir hafta sonra kullanıcıların beğenisine sunulacak telefonda tamamı metalden oluşan bir kasa yapısı kullanılacak.

Sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden güç alacak modelde ayrıca 5.5 inç Full HD ekran, 4 GB RAM, 32 GB artırılabilir dahili depolama, 16 megapiksel ön kamera ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi öne çıkan özellikler olacak. Mi 5X ayrıca MIUI 9 kullanıcı arayüzünün kullanılacağı ilk telefon olacak. Telefonun fiyatı ise 1.999 Yuan (256 euro) olacak.

Galaxy S8 Satışları Galaxy S7’den Daha İyi!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu