Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Android 11 Güncellemesini Yeniden Başlattı! Çok Yakında Türkiye’de

Samsung Android 11 sürümünü yeni cihazlarla buluşturmayı sürdürüyor. Android 11 son olarak Türkiye’de satışta olan iki model için başladı.

Samsung Android 11 güncellemesini giriş seviyesi iki telefon için başlattı. Galaxy A30s ve Galaxy A20 kullanıcıları bazı pazarlarda Android 11 / One UI 3.x güncellemesini artık indirebiliyor. Her iki telefonun ülkemizde de satışta olduğunu belirtelim.

Galaxy A20 ve Galaxy A30s modelleri için de güncelleme ilk olarak Rusya’da başladı. Kısa süre içerisinde yaygınlaşacak güncelleme muhtemelen temmuz ayı içerisinde ülkemizdeki Galaxy A20 ve A32s modellerine ulaşacak.

Guncelmiyiz.com sitesine  göz attığımızda her iki telefon için Android 11 güncellemesinin şu an test aşamasında olduğu görülüyor. Galaxy A20 13 Temmuz-13 Ağustos, Galxy A30s ise 1 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında yeni Android sürümüyle buluşacak. Daha önce olduğu üzere takvimde kaymalar yaşanabileceğinin altını çizelim.

Samsung Android 11 Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

Güncelleme, yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü tasarımı, güncellenmiş stok uygulamalar, geliştirilmiş gizlilik ve güvenlik içermekte. Android 11 ayrıca tek seferlik izinler, otomatik izin sıfırlama, bildirimler alanındaki konuşmalar bölümü, hızlı ayar geçişlerinin altında özel bir medya oynatma widget’ı, sohbet balonları ve daha fazlası gibi yeni özellikler de getiriyor.

Güncelleme bunlara ek olarak daha fazla kilit ekranı widget’ı, AoD seçenekleri, yeniden tasarlanmış Cihaz Bakımı bölümü, daha erişilebilir akıllı ev kontrolleri, Galaxy Buds için Otomatik Geçiş, geliştirilmiş Dijital Denge ve Ebeveyn Kontrolleri ve haziran ayı güvenlik düzeltmelerini içermekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu