Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovo

Sürgülü Lenovo Z5 Pro işlemcisiyle hayal kırıklığı yarattı

Lenovo Z5 Pro gün içerisinde resmiyet kazanacak. Sızan görüntülerden telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağını biliyoruz. Donanım tarafında ise birçok detay şu ana kadar gizemini koruyordu. Etkinliğe kısa bir süre kala Z5 Pro, AnTuTu testinde karşımıza çıktı. Yayınlanan ekran görüntüsü telefonun başlıca özelliklerini ortaya koyuyor.

Lenovo Z5 Pro özellikleri

Z5 Pro’nun Snapdragon 845 işlemcisinden güç alması bekleniyordu. Fakat telefonun Qualcomm’un yeni nesil orta segment Snapdragon 710 işlemcisini taşıyacak. Benzer işlemci daha önce Xiaomi Mi 8 SE, Meizu 16X ve Oppo R17 Pro modellerinde karşımıza çıktı.

Lenovo Z5 Pro
Lenovo Z5 Pro

AnTuTu verilerine göre telefon Android 8.1 Oreo sürümüyle çıkış yapacak. 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü bir ekranın kullanılacağı Z5 Pro’da 6GB RAM ve 128GB dahili depolama göreceğiz.

Bu özellikler göz önüne alındığında Z5 Pro’nun sürgülü bir süper orta segment telefon olacağını söyleyebiliriz. Bu da telefonun fiyat noktasında Mi Mix 3 ve Honor Magic 2’den daha ucuz olacağı anlamına gelebilir.

Telefondaki ekranın 6.5 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. %95 seviyesinde ekran / kasa oranı sunacak telefonda 24 MP + 16 MP çift arka kamera kullanılacak.

 

Rouyu FlexiPai: Karşınızda dünyanın ilk katlanabilir telefonu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu