Güncel Teknoloji HaberleriOnline AlışverişTeknolojiXiaomi

Xiaomi Akıllı Çöp Kutusu! Yok Artık Xiaomi!

Akıllı telefonları ile yakından tanıdığımız Xiaomi aslında ürün gamı açısından oldukça zengin. Akıllı saksı, akıllı çamaşır askısı, akıllı sürahi, su kalitesi ölçme kalemi gibi bir çok alternatif ürüne sahip firmanın son ürünü ise bir çöp kutusu. Yanlış duymadınız, Xiaomi akıllı çöp kutusu ile çöp takibi bile farklı bir boyuta evrilecek.

Çöp kovaları da akıllanıyor!

Bir çöp kutusundan beklentileriniz nelerdir? Kolay açılması, koku yapmaması, tasarımının şık olması. İşte Xiaomi akıllı çöp kutusu size bunları sunuyor. Sahip olduğu sensörler sayesinde 35cm’den fazla yaklaştığınızda otomatik olarak kapağı açılan çöp kutusu kapalı durumdayken kendisini kilitliyor. Böylece çocukların ve varsa evcil hayvanların çöp kutusunu açması ve karıştırması engellenmiş oluyor.

Ayrıca çöp kutusunun kapağında yer alan mekanizma sayesinde çöp kutusu dolduğunda otomatik olarak çöp poşetini sızdırmaz bir şekilde kapatıyor. 15,5 lt kapasiteye sahip bu akıllı çöp kutusu dolduğunda led ekranından size uyarı veriyor. Ayrıca çöp poşetleri de hediye! Xiaomi akıllı çöp kutusu tabi bir bataryaya sahip ve hiç şarj etmeden tam 35 gün şarj ömrü sunuyor. Üzerinde sineklerin gezinemeyeceği, uzaktan bakanların çöp kutusu olduğunu anlayamayacağı ve yetişkin bireyler hariç kimsenin açamayacağı çöp kutusunun fiyatı 30$. Tekrar söyleyelim çöp poşetleri de fiyata dahil. Söyleyecek söz yok, Xiaomi herşeyi ‘smart’ yani akıllı yapmaya kararlı gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu