OPPO

OPPO Reno 10x Zoom Sahipleri Hadi Yine İyisiniz!

ColorOS 11 güncellemesini birer birer beta olarak cihazlara getirmeye başlayan Çinli şirket, OPPO Reno 10x Zoom kullanıcılarını unutmadı.

Bugün yaptığımız haberlerde Çinli telefon üreticisi OPPO’nun ColorOS 11 güncellemesini beta olarak cihazlarına getirdiğinden söz etmiştik. Haftalardır Xiaomi ve Samsung güncellemeler yayınlayarak epey konuşuldular, epey rekabet ettiler. Rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen OPPO, Android 11 tabanlı güncellemesi olan ColorOS 11’i beta olarak da yayınlamaya başladı. 2 Mart yani dün OPPO A91 için yayınlanan güncelleme önümüzdeki günlerde de diğer telefon markaları için yayınlanacak. OPPO Reno 10x Zoom ColorOS 11 beta güncellemesi aldı.

ColorOS 11 cihazların görünümlerini değiştirdiği kadar mevcut performansları üzerinde de epey iyileştirmeyi karşımıza çıkaracak. 9 Mart’ta kararlı sürüm olarak yayınlanacak güncelleme bu sabah saatlerin de beta olarak lansmana çıktı. Kullanıcılar şu sıralar güncellemeyi test etmeye başlarken OPPO markası da bizim radarımıza takıldı. Android 11 güncellemesini önümüzdeki günlerde yayınlamaya devam edecek olan üretici bu davranışı ile kullanıcılarından tam puan almayı hedefliyor olacak.

"<yoastmark

OPPO Reno 10x Zoom ColorOS 11 İle Daha Güzel Oldu

Gelelim güncelleme detaylarına. CPH1919_11_F.40 sürüm numarası ile yayınlanan güncelleme 1.21 GB dosya boyutu ile kullanıcıların karşısına çıktı. Cihaz üzerindeki pek çok sorunu ortadan kaldıran güncelleme sistem kararlılığını ve performansını da ciddi ölçüde etkiledi. Cihazın 48MP’lik kamerasında meydana gelen sorunları da kalıcı olarak çözüme kavuşturan güncelleme iyileştirilmiş sistem performansı sayesinde daha da etkileyici bir hale geldi. Kamera için optimize edilmiş gece modunu da getiren güncelleme, karanlık fotoğraf çekmenin de yolunu açmış oluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu